Welcome bij Caro's

Vers Bereide Authentieke Italiaanse Delicatessen!

Caro’s is een italiaans culinair restaurant dat heerlijk eten combineert met een uitstekende bediening. Onze chef kok heeft meer dan 30 jaar horeca-ervaring. Op deze manier is Caro’s in staat om net dat tikkeltje meer te bieden dan een doordeweeks italiaans restaurant.

Pasta's

Traditionele gerechten

Tapa’s

Lekker hapje

Traditionele Italiaanse keuken

Authentieke Italiaanse gerechten

Wijn

Heerlijke wijn

Welkom Bij Caro’s

CARO'S is een aanrader voor liefhebbers van een verfijnde Italiaanse keuken

De authentieke Italiaanse keuken in een stijlvol kader, op Markt 51a in Geel?Bij Restaurant Caro’s geniet je van onovertroffen pizza’s, zet je tanden in perfect gegaarde pasta en laat je verrassen door de lekkere wijntjes die erbij geschonken worden.

Wat Maakt Ons Anders?

Authentieke Italiaanse keuken

Wij zijn een restaurant met een warm sfeer met jaren ervaring binnen horeca. Dit geeft garantie voor onze klanten dat wij alles op topkwaliteit hebben en dit ook natuurlijk willen behouden. Alle producten zoals vis, vlees, groenten en fruit worden hier dagelijks vers aangeleverd en verwerkt tot heerlijke Italiaanse maaltijden

Klant is centraal

Bij Caro’s staat de persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop. Wij hechten veel waarde aan de wensen van onze klanten. Dit vormde ook de basis van ons restaurant toen wij het in Geel hebben opgericht.

Antipasti carne
mix van Italiaanse vlees
kaassoorten
Linguini dello chef
Sint- Jacobsvruchten
Scampi’s, groene asperges, wittewijnsaus
Creme brulee
met verse aardbei
...

Snelle service

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet te lang moeten wachten op hun eten en dat alles compleet en warm wordt geserveerd. Klanttevredenheid is altijd iets waar wij ons op focussen.

Reserveren

Reserveer uw tafel

Uw tafel reserveren via de reserveringsmodule van Tablebooker kan niet eenvoudiger!